طی حکمی از سوی سرپرست دانشگاه پیام نور؛

دانشگاه پیام‌نور، دانشگاهی است با هویت ایرانی - اسلامی که برای ایفای نقش و مسئولیت خود در جهت تحکیم جایگاه علمی و پژوهشی در میان دانشگاه‌های باز و آموزش از راه دور دنیا به گسترش رشد و تعالی تقوی و فضائل انسانی، تعمیق جنبش نرم افزاری، امید بخشیدن و گسترش دامنه دانش، یادگیری در همه جا، همه وقت و برای همه در محیطی ایمن و مبتنی بر عدالت در راستای سیاست‌های کلان جمهوری اسلامی ایران در سطح ملّی و جهانی اهتمام می‌ورزد.

​​ادامه مطلب ......

طی حکمی از سوی سرپرست دانشگاه پیام نور؛

سرپرست دانشگاه پیام نور استان قزوین منصوب شد

​​

دکتر میثم اکبرزاده طی حکمی از سوی دکتر ابراهیم تقی زاده به عنوان سرپرست جدید دانشگاه پیام نور استان قزوین منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی، معاون حقوقی، امور مجلس و استانهای دانشگاه پیام نور در مراسم معارفه، ضمن تقدیر از دکتر رسولی شربیانی رئیس پیشین دانشگاه پیام نور قزوین و قدردانی از پذیرش مسئولیت توسط دکتر اکبرزاده اظهار داشت: دانشگاه پیام نور باید با توجه به نیاز روز جامعه خدمات مناسب و تاثیر گذار ارائه نماید.

دکتر جمالزاده افزود:دانشگاهها با عملکرد تاثیر گذار خود می توانند پیشران توسعه کشور باشند و در این راستا بایستی با توجه به نیاز روز جامعه خدمات تاثیر گذر به کشور ارایه نمایند.

لازم به  ذکر است،  در حکم دکتر اکبرزاده آمده است: امید است با تلاش و همراهی کلیه دانشگاهیان و همکاران اعم از اعضای هیات علمی، غیرهیات علمی و نیز دانشجویان، در ارتقاء جایگاه آموزشی، پژوهشی و فرهنگی آن استان و تحرک بخشیدن به فعالیت های مراکز و واحدهای تابعه، اهتمام ورزید. توفیق جنابعالی را در خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و ارتقاء جایگاه دانشگاه از درگاه خدای متعال خواهانم.

دکتر اکبرزاده عضو گروه فلسفه و کلام اسلامی دانشگاه پیام نور بوده و در سوابق وی ریاست دانشگاه پیام نور مرکز قزوین و رئیس بسیج اساتید دانشگاه دیده می شود.​

photo_2022-01-19_12-41-50.jpg

photo_2022-01-19_12-42-46.jpg
IMG-20220119-WA0018.jpg