اطلاعیه شماره 4 ستاد امتحانات دانشگاه پیام نور استان قزوین :

دانشگاه پیام‌نور، دانشگاهی است با هویت ایرانی - اسلامی که برای ایفای نقش و مسئولیت خود در جهت تحکیم جایگاه علمی و پژوهشی در میان دانشگاه‌های باز و آموزش از راه دور دنیا به گسترش رشد و تعالی تقوی و فضائل انسانی، تعمیق جنبش نرم افزاری، امید بخشیدن و گسترش دامنه دانش، یادگیری در همه جا، همه وقت و برای همه در محیطی ایمن و مبتنی بر عدالت در راستای سیاست‌های کلان جمهوری اسلامی ایران در سطح ملّی و جهانی اهتمام می‌ورزد.

​​ادامه مطلب ......

واحد دانسفهان

واحد شال​​​​

سه شنبه 1400/9/30
اطلاعیه شماره 4 ستاد امتحانات دانشگاه پیام نور استان قزوین :

​قابل توجه دانشجویان گرامی

1-ارزشیابی دروس نیمسال اول 1400در بازه ی زمانی 04/10/1400تا 27/10/1400 به صورت غیر حضوری و صرفاً در سامانه ی آموزش الکترونیک دانشگاه پیام نور استان قزوین به آدرس https://edu.pnu.ac.ir برگزار می شود .

2- نام کاربری : شماره دانشجویی

کلمه عبور (پسورد) : کد ملی  (ثبت شده در سیستم گلستان )

نکته : دانشجویان گرامی پس از ورود به سامانه آزمون،  شماره موبایل خواسته شده (شماره ثبت شده در گلستان) را وارد نموده و پس از اخذ تایید وارد سامانه آزمون شوید.

3-دانشجویان قبل از شروع آزمون ها نسبت به بررسی دروس نیمسال خود اقدام کرده و در صورت عدم وجود دروس خود ،مراتب را در اسرع وقت به پشتیبان  مرکز خود اعلام نمایید.

4- به منظور آشنایی و رفع اشکالات احتمالی سامانه پیشنهاد می گردد دانشجویان در رزم آزمونی که در  روز چهارشنبه  01/10/1400 ساعت 10 صبح برگزار می گردد شرکت نمایند، لازم به ذکر است هیچ یک از آزمون های پایان ترم به غیر از زمان مقرر اعلام شده در گزارش 423 مجدد برگزار نخواهد شد.

5- جهت اطلاع دقیق از روز و ساعت امتحان خود گزارش 423 را پس از واریز شهریه حتما دریافت نمایید .

6-دانشجویان گرامی جهت تسریع در ثبت نمرات میان ترم و پایان ترم خود توسط اساتید هرچه سریعتر نسبت به تسویه حساب شهریه خود اقدام نمایند شایان ذکر است آخرین مهلت ثبت نمرات میان ترم 20/10/1400 می باشد.​

​آدرس : قزوین ،میدان شهید حسن پور ، مجتمع ادارات نواب صفوی،دانشگاه پیام نور قزوین- صندوق پستی : 878 نمابر : 02833374081پست الکترونیک info.qazvin@pnu.ac.ir​  -  مراجعه به سایت قدیم دانشگاه

پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403