دکتر رسولی شربیانی رییس دانشگاه پیام نور استان قزوین در دیدار با استاندار؛

دانشگاه پیام‌نور، دانشگاهی است با هویت ایرانی - اسلامی که برای ایفای نقش و مسئولیت خود در جهت تحکیم جایگاه علمی و پژوهشی در میان دانشگاه‌های باز و آموزش از راه دور دنیا به گسترش رشد و تعالی تقوی و فضائل انسانی، تعمیق جنبش نرم افزاری، امید بخشیدن و گسترش دامنه دانش، یادگیری در همه جا، همه وقت و برای همه در محیطی ایمن و مبتنی بر عدالت در راستای سیاست‌های کلان جمهوری اسلامی ایران در سطح ملّی و جهانی اهتمام می‌ورزد.

​​ادامه مطلب ......

واحد شال​​​​

یکشنبه 1398/7/28
دکتر رسولی شربیانی رییس دانشگاه پیام نور استان قزوین در دیدار با استاندار؛
کیفی سازی و ارتقاء کیفیت آموزش و پژوهش دستور کار اصلی دانشگاه پیام نور است.

دکتر رسولی شربیانی عصر پنجشنبه در دیدار با استاندار قزوین با اشاره به فعالیت هشت مرکز و  واحد دانشگاهی پیام نور، آمایش واحدهای کوچک دانشگاهی را از برنامه های مهم این دانشگاه عنوان کرد و افزود: در حال حاضر در راستای اقتصاد مقاومتی و تحقق توسعه کیفیت آموزشی، بنا داریم با ساماندهی واحدهای کوچکتر، راه اندازی مراکز تحقیقاتی و پژوهشی را با جدیت دنبال میکنیم.

وی در این راستا همکاری استانداری و فرمانداران محترم شهرستان های تابعه برای فراهم سازی بستر برای تحقق این امر را خواستار شد و افزود: به جای این واحدها می توان مراکز تحقیقاتی و پژوهشی را به تناسب ظرفیت های همان منطقه ایجاد کرد.

دکتر رسولی شربیانی ادامه داد: دانشگاه پیام نور هم اکنون دارای قریب به هشت هزار و ۵۰۰  دانشجو در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در سطح استان قزوین است.

ایشان با بیان اینکه در حال حاضر رشته ای در مقطع دکتری در دانشگاه پیام نور استان قزوین دائر نیست، گفت: البته این دانشگاه هم اکنون با داشتن اساتید و آزمایشگاه های خود، زمینه و امکان راه اندازی مقطع دکتری در ۲ رشته شیمی و علوم سیاسی را هم دارد که نیازمند مجوز وزارت علوم. تحقیقات و فناوری است.

رئیس دانشگاه پیام نور استان قزوین تعداد رشته محل های دانشگاه را در مقطع کارشناسی ۱۳۷ و مقطع کارشناسی ارشد ۱۷ رشته محل عنوان کرد و اظهار داشت: ۶۰ درصد این دانشجویان در گروه علوم انسانی، ۳۰ درصد علوم پایه و ۱۰ درصد نیز در گروه های فنی و مهندسی تحصیل می‌کنند.

رئیس دانشگاه پیام نور استان قزوین، در بخش پایانی سخنان خود تصریح کرد : با وجود ظرفیت های این دانشگاه از نظر هیات علمی و آزمایشگاه ها و سایر تجهیزات و راه اندازی خانه صنعت و دانشگاه، کمتر پیش آمده طرح های صنعتی را به دانشگاه پیام نور دهند در حالی که دانشگاه پیام نور با سه هزار و ۸۰۰ عضو هیات علمی در کشور امکانات ارزشمندی برای ارتباط با صنعت دارد.​

​آدرس : قزوین ،میدان شهید حسن پور ، مجتمع ادارات نواب صفوی،دانشگاه پیام نور قزوین- صندوق پستی : 878 نمابر : 02833374081پست الکترونیک info.qazvin@pnu.ac.ir​  -  مراجعه به سایت قدیم دانشگاه

پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403