معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه پیام نور خبر داد:

دانشگاه پیام‌نور، دانشگاهی است با هویت ایرانی - اسلامی که برای ایفای نقش و مسئولیت خود در جهت تحکیم جایگاه علمی و پژوهشی در میان دانشگاه‌های باز و آموزش از راه دور دنیا به گسترش رشد و تعالی تقوی و فضائل انسانی، تعمیق جنبش نرم افزاری، امید بخشیدن و گسترش دامنه دانش، یادگیری در همه جا، همه وقت و برای همه در محیطی ایمن و مبتنی بر عدالت در راستای سیاست‌های کلان جمهوری اسلامی ایران در سطح ملّی و جهانی اهتمام می‌ورزد.

​​ادامه مطلب ......

واحد دانسفهان

واحد شال​​​​

چهارشنبه 1399/5/29
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه پیام نور خبر داد:

کسب 7 مقام برتر دانشجویان دانشگاه پیام نور در جشنواره ملی رویش

معاون فرهنگی دانشگاه پیام نور گفت: دانشجویان دانشگاه پیام نور در جشنواره ملی رویش 7 مقام برتر بدست آوردند.
به گزارش یوپنا، دکتر محمدهادی امین ناجی در مراسم اختتامیه هشتمین جشنواره ملی رویش ویژه دستاوردها و توانمندی‌های کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی (رویش) دانشگاه ‌های سراسر کشور که به صورت آنلاین با حضور دکتر منصور غلامی وزیر علوم، خانم دکتر معصومه ابتکار معاون رئیس جمهور، دکتر غفاری معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم و دکتر امین ناجی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، افزود: در این رقابت بیش از 5 هزار کانون از دانشگاه ‌های کشور با ارائه بیش از ۱۶ هزار اثر و تولیدات فرهنگی با هم رقابت داشتند.
لازم به ذکر است، اسامی دانشجویان برتر دانشگاه پیام نور در این جشنواره به شرح ذیل است:
- عبدالغفور محمدزاده دانشگاه پیام نور مرکز قائنات بخش موسیقی رشته تکنولوژی سازهای ایرانی
- زهرا کاظمی دانشگاه پیام نور استان اصفهان مرکز اصفهان بخش موسیقی رشته تکنولوژی ساز های ایرانی (شایسته تقدیر)
- محمد عسکرنژاد دانشگاه پیام نور استان یزد مرکز ابرکوه بخش موسیقی رشته آواز (تکنولوژی سازهای ایرانی)
-  احسان درزی رامندی دانشگاه پیام نور استان قزوین مرکز قزوین بخش ایده و طرح
- معین نجفی شعاع کانون اجتماعی ورزشی دانشگاه پیام نور استان ایلام مرکز ایلام
- فاطمه صالح دانشگاه پیام نور استان همدان بخش کانون های دینی مذهبی کانون حجاب و عفاف مرکز تویسرکان
رويش 3.jpg
رويش 8.jpg

​آدرس : قزوین ،میدان شهید حسن پور ، مجتمع ادارات نواب صفوی،دانشگاه پیام نور قزوین- صندوق پستی : 878 نمابر : 02833374081پست الکترونیک info.qazvin@pnu.ac.ir​  -  مراجعه به سایت قدیم دانشگاه

جمعه 7 اردیبهشت 1403