با حمایت معنوی دانشگاه پیام نور برگزار می شود؛

دانشگاه پیام‌نور، دانشگاهی است با هویت ایرانی - اسلامی که برای ایفای نقش و مسئولیت خود در جهت تحکیم جایگاه علمی و پژوهشی در میان دانشگاه‌های باز و آموزش از راه دور دنیا به گسترش رشد و تعالی تقوی و فضائل انسانی، تعمیق جنبش نرم افزاری، امید بخشیدن و گسترش دامنه دانش، یادگیری در همه جا، همه وقت و برای همه در محیطی ایمن و مبتنی بر عدالت در راستای سیاست‌های کلان جمهوری اسلامی ایران در سطح ملّی و جهانی اهتمام می‌ورزد.

​​ادامه مطلب ......

واحد شال​​​​

دوشنبه 1399/4/16
با حمایت معنوی دانشگاه پیام نور برگزار می شود؛

مدیرکل اموردانشجویان دانشگاه پیام نور گفت: نخستین جشنواره حمایت از آثار و تولیدات دانشجویان در حوزه مبارزه با قاچاق کالا و ارز به میزبانی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ریاست جمهوری در پاییز سال جاری برگزار خواهد شد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی، دکترصفاری نیا ادامه داد : اهداف این جشنواره؛ بهره‌گیری از ایده‌های نوین در حوزه مبارزه با قاچاق کالا و ارز، پیوند بین علم و عمل و توسعه پژوهش‌های علمی- کاربردی در حوزه مبارزه با قاچاق کالا و ارز، افزایش تعامل بین دانشگاه و دانشجویان از یک‌طرف و ستاد و دستگاه‌های مرتبط ازطرف دیگر و ترویج فرهنگ مبارزه با قاچاق کالا و ارز در جامعه علمی و پژوهشی کشور است.
مدیرکل امور دانشجویان دانشگاه پیام نور خاطرنشان کرد: تمامی دانشجویان در تمامی رشته‌ها و مقاطع تحصیلی و همچنین فارغ‌التحصیلانی که آثار آن‌ها از اول فروردین 1397 تا 30 شهریور 1399 منتشر یا دفاع شده می توانند تا 30 مهر 1399 فرم ثبت‌نام را تکمیل و به نشانی الکترونیکی festival@epe.ir ارسال کنند.
دکتر صفاری نیا تصریح کرد: دانشجویانی که پایان‌نامه‌ها ، کتب ، مقالات، گزارش‌ها و تحلیل‌های در دست تهیه دارند، می‌توانند با ارسال طرح اولیه و یا پروپوزال خود ، پس از تصویب در شورای پژوهش ستاد(مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز) از حمایت‌های مادی(جوایز ارزنده) و معنوی از‌جمله تأمین منابع علمی، مشاوره‌های تخصصی، انتشار آثار و کمک هزینه تولید اثر بهره‌مند شوند.
وی محورهای این جشنواره را علل، آثار و پیامدهای قاچاق کالا، رفتار مصرف‌کنندگان کالاهای خارجی و قاچاق، شیوه‌ها و شگردهای مبارزه با قاچاق کالا و ارز، فرصت‌ها و تهدیدهای قاچاق کالا و ارز، آینده‌پژوهی و قاچاق کالا و ارز ، قبح فعل و مصرف قاچاق کالا و ارز، آسیب‌شناسی قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز ، مخاطرات زیست‌محیطی و قاچاق کالا، فناوری‌های نوین و قاچاق کالا و ارز، دیپلماسی، اقتصاد سیاسی و قاچاق کالا و ارز عنوان کرد.
گفتنی است، علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره تماس دبیرخانه جشنواره دانشجویی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز: 83832801- 83832802 -83832803 تماس بگیرند.

​آدرس : قزوین ،میدان شهید حسن پور ، مجتمع ادارات نواب صفوی،دانشگاه پیام نور قزوین- صندوق پستی : 878 نمابر : 02833374081پست الکترونیک info.qazvin@pnu.ac.ir​  -  مراجعه به سایت قدیم دانشگاه

جمعه 10 فروردین 1403