​برگزاری جشنواره ملی «خاطره با طعم کرونا» در دانشگاه پیام نور استان قزوین

دانشگاه پیام‌نور، دانشگاهی است با هویت ایرانی - اسلامی که برای ایفای نقش و مسئولیت خود در جهت تحکیم جایگاه علمی و پژوهشی در میان دانشگاه‌های باز و آموزش از راه دور دنیا به گسترش رشد و تعالی تقوی و فضائل انسانی، تعمیق جنبش نرم افزاری، امید بخشیدن و گسترش دامنه دانش، یادگیری در همه جا، همه وقت و برای همه در محیطی ایمن و مبتنی بر عدالت در راستای سیاست‌های کلان جمهوری اسلامی ایران در سطح ملّی و جهانی اهتمام می‌ورزد.

​​ادامه مطلب ......

واحد شال​​​​

شنبه 1399/4/14
​برگزاری جشنواره ملی «خاطره با طعم کرونا» در دانشگاه پیام نور استان قزوین

​در گفتگوی ایسنا با رئیس دانشگاه پیام نور استان قزوین بیان شد:

به گزارش روابط عمومی ، رئیس دانشگاه پیام نور استان قزوین اعلام کرد: جشنواره ملی «خاطره با طعم کرونا» توسط دانشگاه پیام نور و با محوریت مرکز قزوین برگزار خواهد شد و دانشجویان برای شرکت در این جشنواره می‌توانند در بخش‌های خاطره‌نویسی و خاطره گویی (استندآپ) شرکت کنند.

رضا رسولی شربیانی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: جشنواره ملی «خاطره با طعم کرونا» توسط دانشگاه پیام نور و با محوریت مرکز قزوین برگزار خواهد شد و کلیه دانشجویان دانشگاه‌ها برای شرکت در این جشنواره می‌توانند در بخش‌های خاطره‌نویسی و خاطره گویی (استندآپ) شرکت کرده و آثار خود را از طریق فضای مجازی به نشانی http://khatereh.pnu.ac.ir/fa/ ارسال کنند.

وی ادامه داد: محورهای جشنواره ملی «خاطره با طعم کرونا» در ۱۰ محور کرونا و فرهنگ (سبک زندگی ایرانی اسلامی)، کرونا و اجتماع (زنان، کودکان و اقشار ضعیف جامعه)، کرونا و اقتصاد، کرونا و سیاست (اعتماد حاکمیت و ملت)، کرونا و سلامت روانی، کرونا و بهداشت، کرونا و خانواده (نشاط و امید، افسردگی)، کرونا و دانشگاه، کرونا و جهادگران سلامت و کرونا و دعا و نیایش (نقش کرونا در رزمایش مواسات و همدلی) خواهد بود.

رئیس دانشگاه پیام نور استان قزوین تصریح کرد: علاقه‌مندان برای شرکت در بخش خاطره گویی باید چند شرط را رعایت کنند نخست آن‌که استندآپ اجراشده باید به‌صورت تک نفره باشد؛ همچنین رعایت شئونات و رفتارهای اخلاقی، عدم توهین به قومیت‌ها، فرد یا گروه سیاسی در متن‌های اجراشده ضروری است و در صورت عدم رعایت آن، شرکت‌کننده از جشنواره حذف خواهد شد.

وی اضافه کرد: خاطره گویی نیز باید متناسب با محورهای تعریف‌شده در جشنواره باشد و هر دانشجو می‌تواند حداقل ۲ اثر را در سامانه بارگذاری کند.

​ رسولی اشاره کرد: علاقه‌مندانی که قصد حضور در بخش خاطره‌نویسی را دارند باید دقت داشته باشند که فایل متن چکیده خاطره‌نویسی اثر حداکثر ۳۰۰ کلمه باشد و هر دانشجو نیز حداقل می‌تواند ۲ اثر را در سامانه بارگذاری کند؛ لازم به ذکر است که خاطره‌نویسی نیز باید با محورهای مطرح‌شده در جشنواره باشد.

رئیس دانشگاه پیام نور استان قزوین یادآور شد: تا به امروز بالغ‌بر ۵۰ اثر به دبیرخانه این جشنواره رسیده است و دانشجویان تا پایان مرداد می‌توانند آثار خود را از طریق فضای مجازی ارسال کنند. در پایان جشنواره نیز اثر منتخب در هر محور توسط داوران انتخاب و با اهدای جوایزی از آنان تقدیر خواهد شد.

​آدرس : قزوین ،میدان شهید حسن پور ، مجتمع ادارات نواب صفوی،دانشگاه پیام نور قزوین- صندوق پستی : 878 نمابر : 02833374081پست الکترونیک info.qazvin@pnu.ac.ir​  -  مراجعه به سایت قدیم دانشگاه

جمعه 10 فروردین 1403