نشست ویدئوکنفرانس روسای استانی دانشگاه پیام نور برگزار شد

دانشگاه پیام‌نور، دانشگاهی است با هویت ایرانی - اسلامی که برای ایفای نقش و مسئولیت خود در جهت تحکیم جایگاه علمی و پژوهشی در میان دانشگاه‌های باز و آموزش از راه دور دنیا به گسترش رشد و تعالی تقوی و فضائل انسانی، تعمیق جنبش نرم افزاری، امید بخشیدن و گسترش دامنه دانش، یادگیری در همه جا، همه وقت و برای همه در محیطی ایمن و مبتنی بر عدالت در راستای سیاست‌های کلان جمهوری اسلامی ایران در سطح ملّی و جهانی اهتمام می‌ورزد.

​​ادامه مطلب ......

چهارشنبه 1399/1/27
نشست ویدئوکنفرانس روسای استانی دانشگاه پیام نور برگزار شد

رئیس دانشگاه پیام نور: کنترل بیماری کرونا رسالت اجتماعی و ملی است

​رئیس دانشگاه پیام نور گفت: رسالت اجتماعی و ملی دانشگاه این است که در کنار سایر زیرنظام های آموزش عالی کشور به وظیفه ملی خود که کنترل بیماری کروناست عمل کرده و مشخص کند در چه زمینه ای می تواند به جامعه و دیگر دانشگاه ها خدمات مورد نیاز را ارائه کند.
به گزارش روابط عمومی، دکتر محمدرضا زمانی امروز در نشست روسای استانی که به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، افزود: مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور در سراسر کشور باید کلیه فعالیت هایی که در این زمینه  دارند با توجه به پتانسیل ها و ظرفیت های متفاوت در هر استان، اعلام کنند تا برای جامعه مشخص شود که این دانشگاه در هر استان چه نوع خدماتی را می تواند به دانشجویان ارائه کند.

- حفظ سلامت کارکنان و جلوگیری از شیوع بیماری کرونا
دکتر زمانی مدیریت محافظت کارکنان دانشگاه از ابتلا به بیماری کرونا را یکی دیگر از وظایف مهم دانست و گفت: باید به هر نحوی تلاش کنیم که حفظ سلامت خانواده دانشگاه پیام نور و در کنار آن جامعه در اولویت تمامی فعالیت ها قرار گیرد.

تهیه پروتکل بهداشتی و ارزیابی حضور اعضای هیات علمی در کلاس های الکترونیکی
وی از روسای استانی دانشگاه پیام نور خواست با هماهنگی دانشگاه های علوم پزشکی در استانها، پروتکل بهداشتی لازم را برای اساتید و دانشجویان تهیه و در اختیار آنها بگذارند.

- تداوم فعالیت های آموزشی الکترونیکی و ارائه خدمات به دیگر دانشگاه ها

وی بر لزوم تداوم آموزش و فعالیت های آموزشی الکترونیکی با شدت و قوت تاکید کرد و اظهار داشت: کشور در شرایطی قرار گرفته که به دلیل شیوع بیماری کرونا، فعالیت های آموزشی حضوری با محدودیت روبه رو شده اما این به معنی توقف فعالیت های آموزشی نیست و تا زمان رفع این بحران ، باید شرایط آموزشی دانشجویان را به صورت الکترونیکی و فراگیر فراهم کرده و تا جایی که امکان دارد به دانشجویان و دانشگاه هایی که خواستار استفاده از امکانات این دانشگاه هستند نیز خدمات لازم را ارائه کنیم.

- 70 درصد تخفیف منابع الکترونیکی دانشگاه پیام نور برای دانشجویان دیگر دانشگاه ها
رئیس دانشگاه پیام نور با عنوان اینکه دانشجویان دانشگاه های دیگر نیز می توانند از منابع الکترونیکی دانشگاه پیام نور با 70 درصد تخفیف از طریق اپلیکیشن کتابخوان (طاقچه) بهره مند شوند، افزود: دانشگاه های پیام نور در سراسر کشور باید این موضوع را اطلاع رسانی کرده و در ارائه خدمات لازم به دانشجویان اهتمام ورزند.
وی یادآور شد: دانشجویان دانشگاه پیام نور می توانند منابع الکترونیکی را به صورت رایگان از طریق سامانه کتابخانه دیجیتال دریافت کنند.

- گزارش هفتگی نحوه فعالیت اعضای هیات علمی و برگزاری کلاس های الکترونیکی

وی ارائه گزارش هفتگی از چگونگی فعالیت اعضای هیات علمی و برگزاری کلاس ها را ضروری خواند و افزود: ارائه گزارشی از کیفیت و کمیت حضور اساتید و رضایت دانشجویان می تواند در پیشبرد اهداف و تداوم فعالیت های آموزشی موثر باشد.
وی با عنوان اینکه در شرایط فعلی همه دانشگاه ها از طریق آموزش های آنلاین فعالیت آموزشی خود را ادامه می دهند، افزود: اکنون که ارائه آموزش الکترونیکی برای همه دروس مجاز شده، دانشگاه پیام نور با توجه به اساسنامه این دانشگاه در اولویت قرار دارد و این فرصتی است برای دانشگاه تا بتواند بیش از پیش در این زمینه فعالیت کند.

- لزوم حضور پررنگ در عرصه جهش تولید

دکتر زمانی ضمن تاکید بر حضور پررنگ در عرصه جهش تولید، گفت: دانشگاه پیام نور دارای ظرفیت های بسیاری است که می توان با معرفی این ظرفیت ها در هر استان نقشی موثر در این زمینه داشته باشد.

-ضرورت صرفه جویی مالی
وی همچنین از تمامی روسای استانی خواست با پیگیری امور، شرایطی را فراهم کنند تا نیمسال تحصیلی جاری به سلامت به پایان برسد و تصریح کرد: زمان مهار ویروس کرونا مشخص نیست و ما باید خود را برای چالش های احتمالی مبنی بر ادامه شیوع این بیماری آماده کرده و با صرفه جویی مالی علاوه بر ارائه خدمات با کیفیت آموزشی ، معیشت کارکنان را نیز تامین کنیم.
رئیس دانشگاه پیام نور همچنین تاکید کرد: لازم است دانشگاه توان خود را برای کسب درآمدهای جدید ارزیابی کرده و هر استان به طور جداگانه طرحی را در این زمینه ارائه کند تا بتوانیم از این بحران عبور کنیم.
وی با عنوان اینکه جامعه باید بداند که دانشگاه در زمینه رسیدگی به سلامت مردم در زمینه جلوگیری از شیوع بیماری کرونا چه اقداماتی انجام می دهد، از روسای استانی خواست طرح هایی که در رابطه با کرونا مطرح می شود؛ مانند کیت های تشخیصی، تهیه ماسک و ژل های ضدعفونی در اولویت قرار گیرد.
وی در پایان اظهار داشت: جامعه از دانشگاه انتظار دارد وهمه ما مسئولیت داریم بهترین خدمات آموزشی مورد نیاز دانشجویان و همچنین مشاوره های روانشناسی را برای کاهش نگرانی خانواده ها ارائه کنیم تا همراه با جامعه بحران شیوع بیماری کرونا را پشت سر بگذاریم.

​آدرس : قزوین ،میدان شهید حسن پور ، مجتمع ادارات نواب صفوی،دانشگاه پیام نور قزوین- صندوق پستی : 878 نمابر : 02833374081پست الکترونیک info.qazvin@pnu.ac.ir​  -  مراجعه به سایت قدیم دانشگاه

پنجشنبه 9 فروردین 1403