دکتر رسولی شربیانی رئیس دانشگاه پیام نور استان قزوین خبر داد :

دانشگاه پیام‌نور، دانشگاهی است با هویت ایرانی - اسلامی که برای ایفای نقش و مسئولیت خود در جهت تحکیم جایگاه علمی و پژوهشی در میان دانشگاه‌های باز و آموزش از راه دور دنیا به گسترش رشد و تعالی تقوی و فضائل انسانی، تعمیق جنبش نرم افزاری، امید بخشیدن و گسترش دامنه دانش، یادگیری در همه جا، همه وقت و برای همه در محیطی ایمن و مبتنی بر عدالت در راستای سیاست‌های کلان جمهوری اسلامی ایران در سطح ملّی و جهانی اهتمام می‌ورزد.

​​ادامه مطلب ......

واحد دانسفهان

واحد شال​​​​

سه شنبه 1399/1/26
دکتر رسولی شربیانی رئیس دانشگاه پیام نور استان قزوین خبر داد :
راه‌اندازی سامانه بومی کلاس‌های مجازی دانشگاه پیام نور قزوین

​ایسنا/قزوین رئیس دانشگاه پیام نور استان قزوین از طراحی و راه‌اندازی یک سامانه بومی در استان خبر داد و گفت: دانشجویان با نصب نرم‌افزار Adobe connect Android و Adobe connect-ios روی سیستم کامپیوتر و یا موبایل خود و وارد کردن شماره دانشجویی و کدملی وارد سیستم شده و از دروس ارائه شده از سوی اساتید استفاده کنند.

رضا رسولی شربیانی رئیس دانشگاه پیام نور استان قزوین در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: همزمان با اعلام ستاد کرونا مبنی بر عدم تشکیل کلاس در دانشگاه‌ها دروس این دانشگاه در فضای پیام‌رسان‌ها به دانشجویان ارائه شد.

وی ادامه داد: ۸۵ درصد دروس این دانشگاه را دروس تئوری تشکیل می‌دهد؛ در اسفندماه گروه‌هایی در پیام‌رسان‌ها تشکیل و لینک گروه‌ها در کانال‌های دانشگاه اطلاع‌رسانی شد تا دانشجویان برای استفاده از مباحث مطرح شده اساتید به آن مراجعه کنند. اساتید صوت ارائه خود را در گروه‌ها قرار می دادند و برخی از اساتید دروسی مانند آمار و حسابداری را به صورت فیلم ارائه می‌کردند.

رئیس دانشگاه پیام نور استان قزوین افزود: شانزدهم فروردین ماه سازمان مرکزی این دانشگاه بر راه‌اندازی سامانه الکترونیکی تأکید کرد که بر این اساس سامانه بومی کلاس‌های مجازی دانشگاه پیام نور استان قزوین راه‌اندازی شد؛ دانشجویان با نصب نرم‌افزار Adobe connect Android و Adobe connect-ios روی سیستم کامپیوتر و یا موبایل خود و وارد کردن شماره دانشجویی و کدملی وارد سیستم شده و از دروس ارائه شده از سوی اساتید استفاده کنند.

وی بیان کرد: ساعات ارائه دروس اطلاع‌رسانی شده است و دانشجویان می‌توانند در ساعت مقرر از مطالب ارائه شده استفاده کنند؛ در این سیستم امکان برگزاری پنج کلاس در یک ساعت و استفاده ۵۰۰ دانشجو به صورت همزمان وجود دارد.

رسولی شربیانی عنوان کرد: دانشجویانی که در ساعت مقرر در کلاس حضور پیدا نکرده باشند نیز می‌توانند فیلم و یا صوت ارائه شده از سوی استاد را در سامانه مشاهده و استفاده کنند.

وی اشاره کرد: طبق تقویم آموزشی دانشگاه دروس تا سیزدهم خرداد ماه ارائه می‌شود بر این اساس دانشجویان عقب‌افتادگی دروس را نداشته و نخواهند داشت؛ در خصوص آزمون‌های این دانشگاه نیز از سوی وزارت علوم تصمیمی گرفته نشده است.

رئیس دانشگاه پیام نور استان قزوین اعلام کرد: ۱۵ درصد دروس این دانشگاه را دروس عملی رشته‌های تربیت‌بدنی، فنی و مهندسی و کشاورزی تشکیل می‌دهد که باید اعلام کنیم سامانه درج نمرات عملی تا عادی شدن شرایط و تا آخر تابستان باز بوده و اساتید می‌توانند نمره دانشجویان را در سامانه درج کنند به همین جهت دانشجویان نگران نمره دروس عملی خود نباشند.

به صورت تمام وقت پاسخگوی دانشجویان هستیم

وی اعلام کرد: امکان حذف ترم وجود ندارد اما اگر دانشجویی انتخاب واحد خود را انجام نداده باشد این امکان وجود دارد تا کارکنان آموزشی برای این دانشجویان انتخاب واحد را انجام دهند، بر این اساس دانشجویان می‌توانند به واسطه خطوط تلفن اعلام شده و یا مراجعه حضوری انتخاب واحد خود را انجام دهند.

رسولی شربیانی یادآور شد: ۱۰ خط تلفن مستقیم این دانشگاه روی تلفن همراه کارکنان دایورت شده است تا تمام وقت پاسخگوی دانشجویان باشند به این صورت بعد از ساعت اداری هم کارشناسان این دانشگاه پاسخگوی دانشجویان هستند.

وی تصریح کرد: در استان قزوین ۸۰۰۰ دانشجو و ۲۰۰ کارمند در دانشگاه پیام نور استان مشغول به تحصیل و فعالیت هستند که در هفته جاری بر اساس مصوبه هیئت دولت دوسوم کارکنان از ساعت ۷:۳۰ صبح تا ۱۴ در دانشگاه حاضر بوده و خدمات لازم را به دانشجویان ارائه می‌دهند. همچنین ۷۵ هیئت علمی رسمی و ۲۵۰ هیئت علمی مدعو در دانشگاه پیام‌نور استان فعالیت دارند و مدیران گروه‌ها نیز دوشنبه‌ها در دانشگاه حضور دارند و پاسخگوی دانشجویان هستند.

رئیس دانشگاه پیام نور استان قزوین گفت: دانشجویان نگران شهریه خود نباشند چراکه می‌توانند شهریه خود را تقسیط کرده و یا وام شهریه دانشجویی دریافت کنند، برای همین منظور کارکنان واحد وام دانشجویی در دانشگاه حضور دارند.

وی در خصوص اقدامات ضدکرونایی در این دانشگاه اظهار کرد: توسط آزمایشگاه‌های دانشگاه پیام نور در بدو ورود و در درب حراست این دانشگاه اتاق «مه» راه‌اندازی شده است و افرادی که به دانشگاه مراجعه می‌کنند در این اتاق استریل شده و ماسک در اختیارشان قرار می‌گیرد.

تولید ماسک و محلول ضدعفونی‌کننده در دانشگاه پیام نور

رسولی شربیانی اعلام کرد: در راستای حرکت جهادی در دانشگاه پیام نور از اسفند ماه روزانه ۲۰۰۰ تا ۴۰۰۰ لیتر مواد ضدعفونی‌کننده تهیه و با قیمت پایین در بازار عرضه می‌شود البته لازم به ذکر است که بگوییم در چند روز اخیر ماسک پنج لایه با قیمت پایین در این دانشگاه تولید می‌شود به همین منظور با پرداخت هزینه از چرخ‌کاران علاقه‌مند دعوت به همکاری می‌شود.

وی بیان کرد: فعالیت تولید ماسک و مواد ضدعفونی‌کننده با اخذ مجوز از معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوده است و اولویت عرضه ماسک، پیام‌نوری‌های استان و کشور خواهند بود و مازاد تولید در بازار عرضه می‌شود تا به دست شهروندان برسد.

رئیس دانشگاه پیام نور استان قزوین در پایان یادآور شد: به طور معمول راه‌اندازی اتاق «مه» ۱۰ میلیون تومان هزینه در بردارد که این اتاق با سه و نیم میلیون تومان در دانشگاه پیام نور راه‌اندازی شد و این دانشگاه آمادگی دارد تا این اتاق را در سایر دانشگاه‌ها و نهادهای دولتی و خصوصی راه‌اندازی کند.

​آدرس : قزوین ،میدان شهید حسن پور ، مجتمع ادارات نواب صفوی،دانشگاه پیام نور قزوین- صندوق پستی : 878 نمابر : 02833374081پست الکترونیک info.qazvin@pnu.ac.ir​  -  مراجعه به سایت قدیم دانشگاه

سه شنبه 4 اردیبهشت 1403