مدیر هتل آپارتمان سرای نور:

هتل آپارتمان سرای نور وابسته به دانشگاه پیام نور ، اقامتگاهی شیک و خوش‌ساخت است که با امکانات مناسب، تجهیز شده است.

این هتل آپارتمان که از سال ١٣٩٣ آغاز به کار کرده، در ۵ طبقه ساخته شده و در 40  واحد، شامل اتاق های یک خواب، دو  خواب و کانکت از میهمانانش پذیرایی می‌کند​.

اقامتی خوش، برای شما میهمانان ارجمند درهتل آپارتمان سرای نور آرزومندیم.

لطفا با بیان نظرات ارزنده خود ما را در ارائه خدمات مطلوب تر یاری فرمایید.

پنجشنبه 1400/5/14
مدیر هتل آپارتمان سرای نور:
موفقیت ستاد رفاهی دانشگاه پیام نور درکسب گواهینامه کیفیت خدمات گردشگری - درجه دو ممتاز برای هتل آپارتمان سرای نور (مشهد مقدس)

احمد حشمت نژاد در خصوص ارتقاء درجه هتل آپارتمان سرای نور گفت: طبق انجام فرایندهای استانداردسازی و مصوبه کمیسیون درجه بندی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هتل آپارتمان سرای نور از درجه سه به بالاترین درجه ممکن بر اساس ضوابط  یعنی درجه دو ممتاز ارتقاء یافت.

مدیر هتل آپارتمان سرای نور افزود: این ارتقاء درجه با مدیریت علمی و تلاش های بی شائبه کارکنان و حمایت های سازمان مرکزی و ستادرفاهی دانشگاه پیام نور در راستای افزایش سطح کیفیت خدمات و رضایت مندی میهمانان محترم بویژه همکاران عزیز صورت پذیرفته است.

وی در پایان از زحمات و حمایت های جناب آقای دکتر علیزاده معاون محترم اداری و مالی، جناب آقای نوری رییس محترم اداره رفاه و سایر همکاران گرانقدر سازمان مرکزی که بستر لازم جهت تسهیل امور این مهم را فراهم ساختند، تشکر و قدرانی نمود.

شایان ذکر است : مجموعه رفاهی سرای نور در سال 1393 با عنوان زائرسرا و 40 واحد آغاز به فعالیت نموده و در سال 1398پس از آغاز فرایندهای استانداردسازی موفق به کسب پروانه بهره داری هتل آپارتمان درجه سه گردید، درسال 1399 از طرف اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی به عنوان واحد برتر گردشگری استان خراسان رضوی انتخاب شد و در تیرماه 1400 به درجه دو ممتاز ارتقاء پیدا کرد.

آدرس : خراسان رضوی، مشهد، خیایان امام رضا(ع)، امام رضا 39، پلاک 85، هتل آپارتمان سرای نور. کد پستی : 9173758384 تلفن : 4-05138558761  دورنگار : 05138558760​

شنبه 8 اردیبهشت 1403