مدیر هتل آپارتمان سرای نور :

هتل آپارتمان سرای نور وابسته به دانشگاه پیام نور ، اقامتگاهی شیک و خوش‌ساخت است که با امکانات مناسب، تجهیز شده است.

این هتل آپارتمان که از سال ١٣٩٣ آغاز به کار کرده، در ۵ طبقه ساخته شده و در 40  واحد، شامل اتاق های یک خواب، دو  خواب و کانکت از میهمانانش پذیرایی می‌کند​.

اقامتی خوش، برای شما میهمانان ارجمند درهتل آپارتمان سرای نور آرزومندیم.

لطفا با بیان نظرات ارزنده خود ما را در ارائه خدمات مطلوب تر یاری فرمایید.

سه شنبه 1399/8/6
مدیر هتل آپارتمان سرای نور :
هتل آپارتمان سرای نور واحد برتر گردشگری خراسان رضوی شد

هتل‌آپارتمان سرای نور وابسته به دانشگاه پیام نور به‌عنوان واحد برتر گردشگری از طرف سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی معرفی گردید.

احمد حشمت نژاد گفت: بر اساس فعالیت‌های انجام‌شده در یک سال اخیر و اخذ بالاترین نمرات ارزشیابی در خصوص اقدامات انجام‌شده از قبیل: ارائه دقیق آمار، راهکارهای مبتکرانه در خصوص صرفه‌جویی انرژی، اقدامات توسعه پایدار، برگزاری دوره‌های آموزشی کارکنان، اخذ استاندارد بین‌المللی، رعایت نمودن دقیق دستورالعملی‌های ابلاغی، اقدامات انجام‌شده در حوزه خدمات، تسهیلات، تجهیزات و بهداشت و ایمنی و ایجاد امکانات رفاهی خاص افراد کم‌توان توسط مجموعه هتل‌آپارتمان سرای نور این انتخاب صورت پذیرفت.

حشمت نژاد همچنین بیان داشت: هتل آپارتمان سرای نور ازسال 93 فعالیت خود را آغاز کرده و با 40 واحد در 5 طبقه به میهمانان خود و زائرین گرامی سرویس می دهد و با اقدامات انجام شده در سال گذشته موفق به اخذ پروانه بهره­برداری تک ستاره از سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی گردید.

مدیر هتل آپارتمان سرای نور اظهار داشت: با حمایت های معاونت محترم اداری، مالی و عمرانی و اداره پشتیبانی و ستاد رفاهی دانشگاه، اقدامات لازم در خصوص ارتقا پروانه بهره برداری از تک ستاره به دو ستاره در دست اقدام می باشد.

وی در پایان با اشاره به وضعیت فعلی صنعت گردشگری گفت: باید همه دست‌به‌دست هم دهیم تا چرخ این صنعت دوباره بچرخد و امید است به زودی با آغاز سفرهای مسئولانه و مدیریت دلسوزانه این اتفاق رخ دهد.

آدرس : خراسان رضوی، مشهد، خیایان امام رضا(ع)، امام رضا 39، پلاک 85، هتل آپارتمان سرای نور. کد پستی : 9173758384 تلفن : 4-05138558761  دورنگار : 05138558760​

یکشنبه 9 اردیبهشت 1403