معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی:

هتل آپارتمان سرای نور وابسته به دانشگاه پیام نور ، اقامتگاهی شیک و خوش‌ساخت است که با امکانات مناسب، تجهیز شده است.

این هتل آپارتمان که از سال ١٣٩٣ آغاز به کار کرده، در ۵ طبقه ساخته شده و در 40  واحد، شامل اتاق های یک خواب، دو  خواب و کانکت از میهمانانش پذیرایی می‌کند​.

اقامتی خوش، برای شما میهمانان ارجمند درهتل آپارتمان سرای نور آرزومندیم.

لطفا با بیان نظرات ارزنده خود ما را در ارائه خدمات مطلوب تر یاری فرمایید.

سه شنبه 1399/8/13
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی:
کلیه درخواست های تاسیسات گردشگری درسامانه جامع نظارت، آمار و اطلاعات تاسیسات گردشگری صورت خواهد پذیرفت.

یوسف بیدخوری در حاشیه بازدید از هتل آپارتمان سرای نور اذعان داشت: با توجه به راه اندازی سامانه جامع نظارت، آمار و اطلاعات تاسیسات گردشگری کلیه تاسیات گردشگری باید نسبت به ثبت اطلاعات و  دریافت   QRCode اقدام نمایند.

وی در ادامه گفت : اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی همواره با تمامی تاسیسات گردشگری تعامل و همکاری داشته  و حامی رشد و ترقی هرچه بهتر این صنعت در استان بوده است.

بیدخوری افزود : امیدواریم با آغاز سفرهای مسئولانه مردم عزیزمان شاهد احیای صنعت گردشگری کشور باشیم زیرا مسیر گردشگری راحت ترین مسیر و پیش ران اقتصاد کشور در دوران پساکرونا خواهد بود.

در پایان این بازدید احمد حشمت نژاد مدیر هتل آپارتمان سرای نور گزارشی از اقدامات انجام شده در هتل آپارتمان سرای نور ارائه نمود ومعاونت محترم گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری وصنایع دستی خراسانی رضوی از اقدامات انجام شده تقدیر و تشکر نمودند.

WhatsApp Image 2020-11-02 at 15.44.19.jpeg

WhatsApp Image 2020-11-02 at 15.44.21.jpeg

WhatsApp Image 2020-11-02 at 15.44.18.jpeg

آدرس : خراسان رضوی، مشهد، خیایان امام رضا(ع)، امام رضا 39، پلاک 85، هتل آپارتمان سرای نور. کد پستی : 9173758384 تلفن : 4-05138558761  دورنگار : 05138558760​