هتل آپارتمان

هتل آپارتمان سرای نور وابسته به دانشگاه پیام نور ، اقامتگاهی شیک و خوش‌ساخت است که با امکانات مناسب، تجهیز شده است.

این هتل آپارتمان که از سال ١٣٩٣ آغاز به کار کرده، در ۵ طبقه ساخته شده و در 40  واحد، شامل اتاق های یک خواب، دو  خواب و کانکت از میهمانانش پذیرایی می‌کند​.

اقامتی خوش، برای شما میهمانان ارجمند درهتل آپارتمان سرای نور آرزومندیم.

لطفا با بیان نظرات ارزنده خود ما را در ارائه خدمات مطلوب تر یاری فرمایید.

چهارشنبه 1399/5/22
هتل آپارتمان
آنچه در باره هتل آپارتمان باید بدانیم

انواع هتل آپارتمان کدامند؟

همانطور که گفتیم هتل آپارتمان ها شامل چند نوع می شوند. این اقسام مختلف با وجود اشتراکاتی همگی زیر چتر مفهوم هتل آپارتمان قرار می گیرند. با این وجود، تفاوت های چندی آنها از یکدیگر متمایز می کند:

هتل آپارتمان های آن سایت(On-site) و آفسایت(Off-site)

اگر بخواهیم هتل آپارتمان های آن سایت و آف سایت را ساده تر به شما معرفی کنیم باید بگوییم که:
• هتل آپارتمان آن سایت درست مانند هتل بخشی به نام پذیرش و نیز مدیر دارد که در محل حضور داشته و پاسخگوی مهمانان هستند،
• در هتل آپارتمان آف سایت نمی توان هیچ کارمند یا مدیری را دید. شما در محل حضور پیدا می کنید و کلید خود را  از داخل یک کمد برمی دارید.
در حقیقت باید گفت که تفاوت این دو نوع تنها در نحوه مدیریت هتل است که هر یک مزایایی برای خود دارند. برای مثال مدیریت از دور حریم خصوصی بیشتری را در اختیار مهمانان قرار می دهد. در مدیریت از راه نزدیک نیز اطمینان وجود دارد که کارکنان برای کمک به مهمانان در دسترس هستند.

آپارت- هتل ها(Aparthotel)

این نوع از هتل آپارتمان ها یک گام فراتر رفته و علاوه بر حضور مدیریت و پذیرش؛ برخی از امکانات هتل ها را هم به مهمانان ارائه می دهند. از جمله این امکانات باید به سالن ورزشی، کافی شاپ و سرویس کانسیرج اشاره کرد؛ خدماتی که به طور معمول در هتل ها وجود دارد. این نوع از هتل آپارتمان ها بهترین گزینه برای مسافرانی است که می خواهند با یک تیر دو نشان بزنند. یعنی هم از انعطاف پذیری و وجود حریم خصوصی در یک آپارتمان بهره مند شوند و هم از خدمات لوکس یک هتل!

هتل آپارتمان های اقامتی

برخی از هتل آپارتمان ها در مجتمع های مسکونی آپارتمانی قرار دارند. به این صورت که امکانات و تجهیزات آنها درست مشابه سایر واحدهای مجتمع است. البته این نوع از واحدها بیشتر مناسب افرادی است که قصد اقامت های طولانی مدت چندماهه دارند. در برخی کشورها آنهایی که قصد تغییر مکان دارند، برای مدتی در این نوع آپارتمان ها ساکن می شوند تا با محیط و امکانات محل بیشتر آشنا شوند.

هتل آپارتمان چه امکاناتی دارد؟

هتل آپارتمان ها در هر جایی باشند از امکانات خاصی برخوردار هستند. این امکانات عبارتند از:

آشپزخانه

هتل آپارتمان مانند خانه خودتان آشپزخانه و امکانات آشپزی دارد. بسیاری از مهمانان معتقدند که وجود جایی برای آشپزی کردن بزرگ ترین مزیت این اقامتگاه ها است. در حقیقت این موضوع به شما امکان انتخاب می دهد؛ اینکه غذای خود را در رستوران میل کنید یا خودتان دست به کار شوید. باید اضافه کرد که در آشپزخانه بعضی از هتل آپارتمان ها وسایلی مانند اجاق گاز، کتری، قوری، ماهیتابه، قابلمه و حتی کارد و چنگال هم یافت می شود. در بعضی دیگر هم می توان حتی فر و دیگر تجهیزات پخت و پز را هم دید.

اتاق نشیمن

اتاق نشیمن از دیگر امکانات مورد علاقه مسافران در هتل آپارتمان ها است. در واقع این نوع اقامتگاه ها در مقایسه با هتل ها 30 درصد فضای بیشتر دارند. در بعضی هتل آپرتمان ها در نشیمن میز غذاخوری هم وجود دارد و شما مجبور نیستید غذا را در تختخوابتان میل کنید. به علاوه این امکان برایتان مهیا شده که روی مبل لم بدهید و تلویزیون تماشا کنید.

اتاق خواب

اتاق خواب در هتل آپارتمان به چند شکل وجود دارد: استودیو(مبل ها یا کاناپه ها به تخت تغییر شکل می دهند) و آپارتمان هایی کهچند تختخواب دارند. این نوع از آپارتمان مورد علاقه آنهایی است که می خواهند بیشترین استفاده را از تخت ها برده و هزینه خود را کاهش دهند. برای نمونه خانواده هایی با تعداد نسبتا زیاد به جای اقامت در چند اتاق یک هتل، ماندن در هتل آپارتمان را ترجیح می دهند.

حمام و سرویس بهداشتی

بدون شک هتل آپارتمان بدون داشتن حمام و سرویس بهداشتی چیزی کم دارد. بنابراین در واحدها حمام مجهز به لوازم بهداشتی مانند شامپو، صابون و ... به مسافران عرضه شده است.

اقامت در هتل آپارتمان برای چه کسانی مناسب است؟

محدودیت خاصی برای اقامت افراد در هتل آپارتمان وجود ندارد. اما بدون شک برای بعضی افراد هتل آپارتمان گزینه بهتری است. برای مثال باید به آنهایی اشاره کرد که قصد دارند بیشتر از چهار شب در جایی اتراق کنند یا آنها که خانوادگی سفر می کنند و داشتن فضای بیشتر اقامت راحت تری را برای آنها رقم می زند.

آدرس : خراسان رضوی، مشهد، خیایان امام رضا(ع)، امام رضا 39، پلاک 85، هتل آپارتمان سرای نور. کد پستی : 9173758384 تلفن : 4-05138558761  دورنگار : 05138558760​

شنبه 8 اردیبهشت 1403