اصطلاحات هتل و هتلداری

هتل آپارتمان سرای نور وابسته به دانشگاه پیام نور ، اقامتگاهی شیک و خوش‌ساخت است که با امکانات مناسب، تجهیز شده است.

این هتل آپارتمان که از سال ١٣٩٣ آغاز به کار کرده، در ۵ طبقه ساخته شده و در 40  واحد، شامل اتاق های یک خواب، دو  خواب و کانکت از میهمانانش پذیرایی می‌کند​.

اقامتی خوش، برای شما میهمانان ارجمند درهتل آپارتمان سرای نور آرزومندیم.

لطفا با بیان نظرات ارزنده خود ما را در ارائه خدمات مطلوب تر یاری فرمایید.

چهارشنبه 1399/5/22
اصطلاحات هتل و هتلداری
آشنایی با اصطلاحات هتلی

در هنگام رزرو هتل ممکن است با اصطلاحات زیادی مواجه شویم که اطلاعی در مورد آنها نداشته باشیم. بهتر است نگاهی به پروسه رزو از ابتدا تا انتها بیندازیم.

رزرو هتل پروسه ای است که شما قبل از اقدام به سفر می توانید به صورت تلفنی یا آنلاین انجام دهید. آنچه که نیاز دارید، نوع هتل، نوع اتاق و تاریخ سفر است تا در صورت خالی بودن، آن را رزرو کرده و پس از ورود به هتل، پذیرش شوید. این روزها رزرو آنلاین به دلیل راحتی جای خود را در میان مسافران باز کرده است. می توانید این راحتی را هنگام رزرو هتل خود در سایت جااینجاس به چشم خود ببینید.

این نکته را هم باید بدانید که در هر هتل واحد رزرواسیون مسئولیت این پروسه را بر عهده دارد. به این شکل که  با در دست داشتن اطلاعات تمام اتاق های هتل در تمام روزهای و تاریخ های سال، به وضعیت ظرفیت هتل اشراف داشته و می تواند مشخص کند که کدام تاریخ امکان پذیرش مهمان را داشته و چه زمانی ظرفیت هتل تکمیل است. فرایند رزرو هتل نیز بطور مستقیم زیر نظر واحد رزرواسیون صورت می گیرد.

واچر همان برگه تأییدیه رزرو هتل است که بعد از رزرو در اختیار شما قرار گرفته و با در دست داشتن آن می توانید با تحویل آن به واحد پذیرش کلید اتاق خود را دریافت کنید.
پذیرش یا چک این شامل تمام کارهایی است که بعد از رسیدن به هتل نیاز است که انجام دهید. در این مرحله شما باید اطلاعات خود شامل نام و نام خانوادگی، کشور و یا شهر مبدا، تاریخ تولد و کد ملی و قصد سفر را وارد فرمی کرده و سپس کلید ورود به اتاق را دریافت کنید. لازم به ذکر است در بیشتر هتل ها ساعت پذیرش و تحویل اتاق به میهمان ساعت ۱۴ بوده و پیش از آن امکان چک این وجود ندارد.

فقط اتاق (Only Room) نوعی از پذیرش است که تنها شامل اتاق شده و در آن خبری از صبحانه، ناهار و شام نیست.

اقامت و صبحانه (Bed & Breakfast) هم به معنای اتاق به اضافه صبحانه رایگان است، اما سایر خدمات تنها با دریافت هزینه صورت می گیرد. این نوع خدمات با عنوان B&B نیز شناخته می شود.

هاف برد (Half Board) به این معنا خواهد بود که شما علاوه بر اتاق و صبحانه رایگان، ناهار نیز دریافت خواهید کرد.

فول برد (Full Board) نوع کامل تری از پذیرش است که شامل اقامت، صبحانه، ناهار و شام رایگان خواهد بود.

چک اوت یا خروج درست در نقطه مقابل چک این قرار دارد و به معنای تخلیه هتل در رأس ساعت مقرر شده و تحویل کلید به پذیرش می باشد.

All Inclusive کامل ترین نوع پذیرش است که در آن اتاق همراه با تمام وعده های غذایی شامل صبحانه، ناهار عصرانه، شام و حتی نوشیدنی های رایگان در اختیار مسافر قرار می گیرد. این سرویس معمولا در هتل های مناطق ساحلی مانند آنتالیا، کوش آداسی و غیره ارائه می شود و بسته به نوع نوشیدنی تولید داخل یا خارج کشور و اینکه در چه ساعتی از روز ارائه می گردد دارای واژه های متفاوتی است. در هتل هایی که چنین سرویسی ارائه می گردد استفاده رایگان از ورزش های آبی مانند جت اسکی اسکی روی آب غواصی ماساژ و غیره برای یک بار در طول مدت اقامت جزئی از سرویس می باشد.​

آدرس : خراسان رضوی، مشهد، خیایان امام رضا(ع)، امام رضا 39، پلاک 85، هتل آپارتمان سرای نور. کد پستی : 9173758384 تلفن : 4-05138558761  دورنگار : 05138558760​

شنبه 8 اردیبهشت 1403