آشنایی با انواع تخت در هتل ها

هتل آپارتمان سرای نور وابسته به دانشگاه پیام نور ، اقامتگاهی شیک و خوش‌ساخت است که با امکانات مناسب، تجهیز شده است.

این هتل آپارتمان که از سال ١٣٩٣ آغاز به کار کرده، در ۵ طبقه ساخته شده و در 40  واحد، شامل اتاق های یک خواب، دو  خواب و کانکت از میهمانانش پذیرایی می‌کند​.

اقامتی خوش، برای شما میهمانان ارجمند درهتل آپارتمان سرای نور آرزومندیم.

لطفا با بیان نظرات ارزنده خود ما را در ارائه خدمات مطلوب تر یاری فرمایید.

چهارشنبه 1399/5/22
آشنایی با انواع تخت در هتل ها
انواع تخت در هتل ها

تخت سالن پذیرایى- کاناپه قابل تبدیل به تخت Bed- parlor
کاناپه تبدیل به تخت  Bed-Studio=Convertible Sofa
کاناپه تبدیل به تختخواب  Convertible Couch
مبل تختخوابشو  Sleeping Couch
تخت دیوارى  Folding-up bed
تخت تاشو  Roll-A-Way-Bed
تخت یکنفره  Single
دو تخت جداى تکنفره  Twin
یک تخت دونفره  Double
یک تخت دونفره و دو تخت تکنفره  Twin Double
تخت دونفره بزرگ  Queen Size
تخت بزرگ  King Size
تخت دوبل دوبله  Double- Double Bed
تخت با تشک آبى  Water Bed
تخت دو طبقه  Bunk Beds

اما علاوه بر انواعی که در بالا به آنها اشاره کردیم، مسافران معمولا با عباراتی چون تخت اضافه یا اکسترا بِد و تخت کودک مواجه می شوند. منظور چیست؟

تخت اضافه یا اکسترا بِد هنگامی مورد استفاده قرار می گیرد که تعداد میهمانان یک اتاق بیشتر از تعداد تخت های آن باشد. در اینصورت افراد با پر کردن یک فرم، ارائه آن به پذیرش و پرداخت وجه اضافی از تخت های تاشو برخوردار می شوند.

تخت کودک: بدون شک تخت های معمولی ویژه بزرگسالان بوده و برای کودکان طراحی نشده است. از این رو نیاز به تخت های ویژه کودک است. این نوع تخت هم درست مانند تخت اضافه با پر کردن فرم و پرداخت وجه اضافی در اختیار مسافر قرار می گیرد. ضمن اینکه اینگونه تخت ها از تشک هایی به جنس مشمع تشکیل شده اند تا مانع رسیدن رطوبت به تشک شود.​

آدرس : خراسان رضوی، مشهد، خیایان امام رضا(ع)، امام رضا 39، پلاک 85، هتل آپارتمان سرای نور. کد پستی : 9173758384 تلفن : 4-05138558761  دورنگار : 05138558760​

یکشنبه 9 اردیبهشت 1403