آشنایی با انواع اتاق در هتل ها

هتل آپارتمان سرای نور وابسته به دانشگاه پیام نور ، اقامتگاهی شیک و خوش‌ساخت است که با امکانات مناسب، تجهیز شده است.

این هتل آپارتمان که از سال ١٣٩٣ آغاز به کار کرده، در ۵ طبقه ساخته شده و در 40  واحد، شامل اتاق های یک خواب، دو  خواب و کانکت از میهمانانش پذیرایی می‌کند​.

اقامتی خوش، برای شما میهمانان ارجمند درهتل آپارتمان سرای نور آرزومندیم.

لطفا با بیان نظرات ارزنده خود ما را در ارائه خدمات مطلوب تر یاری فرمایید.

چهارشنبه 1399/5/22
آشنایی با انواع اتاق در هتل ها
انواع اتاق های موجود در هتل ها

به طور کلی می توان گفت که در همه نقاط جهان یک دسته بندی استاندارد برای اتاق های موجود در هتل ها وجود دارد که می توان آن را در طبقه بندی زیر خلاصه کرد:

سوئیت اداری  Office Suite
 اتاق با چشم انداز جنگل  Woods View Room
اتاق معمولی بدون حمام  Room Without Bath
اتاق نشیمن یا سالن پذیرایی Parlor​

همانطور که گفتیم ممکن است حتی نام برخی از این نوع اتاق ها به گوشتان هم نخورده باشد، اما با توجه به افزایش میزان مسافران در سراسر دنیا و پدید آمدن شکل های جدید سفر، هتل ها نیز از قافله عقب نمانده و بیش از پیش در صدد پاسخگویی به نیاز مسافران برآمده اند. تنوع و تعدد نام هایی که در بالا به آنها اشاره کردیم، خود گویای این واقعیت است. بد نیست با برخی از این نام ها بیشتر آشنا شوید.

اتاق یک نفره: اتاق یک نفره که معادل انگلیسی کلمه سینگل است، همانطور که از نام آن بر می آید، فقط یک تخت دارد. پس هر وقت با علامت اختصاری SGL مواجه شدید، منظور اتاق یک نفره است.

اتاق دو نفره: اتاق دو نفره در حقیقت شامل سه نوع اتاق می شود: اتاق دبل که یک تخت دونفره به هم چسبیده دارد و با DBL نشان داده می شود. در این نوع اتاق، اندازه معمول تخت ها، 137 در 191 سانتی متر است. اتاق توئین (Twin) که دو تخت جدا از هم دارد و توسط یک میز پاتختی از هم جدا شده اند و اتاق هالیوود توئین روم(Hollywood Twin Room) که از دو تخت خواب یک نفره تشکیل شده که بدون فاصله کنار هم قرار گرفته اند.

اتاق سه نفره: به اتاق سه نفره، تریپل گفته شده و با علامت اختصاری TPL نمایش داده می شود. اتاق های سه نفره به طور معمول دارای دو حالت هستند؛ یا از 3 تخت تک نفره تشکیل شده اند و یا از یک تخت تک نفره و یک تخت دونفره به هم چسبیده.

اتاق چهار نفره: اتاق چهار نفره که شامل دو تخت‌خواب دو نفره که به آن Double Double-Room گفته می شود یا چهار تخت خواب یک نفره یا همان Quad می شود.

اتاق دوبلکس: این اتاق نیز متشکل از دو طبقه بوده و با نام Duplex Room شناخته می شود.

اتاق پارلر :Parlor Room نام این اتاق را شاید هرگز نشنیده باشید؛ چون اتاق پارلر برای مقاصد تفریحی کاربردی ندارد و بیشتر برای اهداف تجاری و کاری مورد استفاده قرار می گیرد.

اتاق کابانا  :Cabana کابانا اتاقی است که در مجاورت یک چشم انداز آبی مانند دریاچه، ساحل یا استخر واقع شده است و پنجره آن رو به هر کدام از اینها باز می شود. مسافر می تواند در این اتاق هم کف، لباس خود را تعویض کرده یا از آن برای استراحت استفاده کند.

کانکتد روم Connected Room: این نوع اتاق در حقیقت دو اتاق تو در تو را در بر می گیرد که هر دوی آنها به راهرو اصلی هتل راه دارند. در واقع هر کدام از این اتاق ها به تنهایی یک اتاق مجزا با امکانات و حمام مجزا هستند که از طریق یک در از وسط به هم متصل شده اند. این نوع اتاق به طور مثال برای یک خانواده چهار نفره مناسب است که بچه ها در یک اتاق و والدین در اتاق دیگر اقامت خواهند کرد و در عین حال با یکدیگر از طریق درب میانی در ارتباط هستند.

استودیو Studio :اشتباه نکنید، استودیو هیچ ارتباطی به استودیوی تلویزیونی ندارد! استودیو در حقیقت نوعی اتاق هتل است که بیشتر به یک اتاق پذیرایی شباهت دارد، اما مبل ها و کاناپه های آن قابلیت تبدیل شدن به تخت را دارند. در واقع استودیو روزها به اتاق پذیرایی و شب ها به اتاق خواب تغییر کاربری می دهد. این نوع اتاق می تواند حمام و آشپزخانه هم داشته باشد.

امکانات اقامتی هتل ها تنها به اتاق محدود نمی شود. برای مثال سوئیت و آپارتمان نوع دیگری از واحدهای اقامتی هستند. به این صورت که:

سوئیت Suite چیزی فراتر از یک اتاق و کامل ترین نوع اقامتگاه در یک هتل به شمار می رود که از دو یا چند اتاق خواب، یک اتاق نشین، یک اتاق غذاخوری و آشپزخانه تشکیل شده است. خودِ سوئیت ها نیز انواعی دارند. برای مثال فیستا سوئیت(Fiesta) در هتل هایی که سالن عروسی دارند، دیده می شود؛ پس از پایان مراسم برای استراحت در اختیار عروس و داماد قرار گرفته و هزینه آن نیز روی مخارج عروسی محاسبه می شود.

آپارتمان Apartment:همانطور که از نامش پیداست، یک آپارتمان کامل با امکانات جامع از هال و پذیرایی گرفته تا اتاق خواب است. تعداد اتاق های آپارتمان می تواند از یک تا سه متغیر بوده، حمام، آشپزخانه ای کوچک، تعدادی صندلی و مبل راحتی نیز داشته باشد. آپارتمان برای اقامت آنهایی که به صورت خانوادگی و با تعداد زیاد سفر می کنند، مناسب به نظر می رسد.​

آدرس : خراسان رضوی، مشهد، خیایان امام رضا(ع)، امام رضا 39، پلاک 85، هتل آپارتمان سرای نور. کد پستی : 9173758384 تلفن : 4-05138558761  دورنگار : 05138558760​

یکشنبه 9 اردیبهشت 1403