اقدامات انجام شده در خصوص پیشگیری از شیوع کرونا ویروس

هتل آپارتمان سرای نور وابسته به دانشگاه پیام نور ، اقامتگاهی شیک و خوش‌ساخت است که با امکانات مناسب، تجهیز شده است.

این هتل آپارتمان که از سال ١٣٩٣ آغاز به کار کرده، در ۵ طبقه ساخته شده و در 40  واحد، شامل اتاق های یک خواب، دو  خواب و کانکت از میهمانانش پذیرایی می‌کند​.

اقامتی خوش، برای شما میهمانان ارجمند درهتل آپارتمان سرای نور آرزومندیم.

لطفا با بیان نظرات ارزنده خود ما را در ارائه خدمات مطلوب تر یاری فرمایید.

یکشنبه 1399/5/19
اقدامات انجام شده در خصوص پیشگیری از شیوع کرونا ویروس
اطلاعیه مهم هتل آپارتمان سرای نوردر مورد پیشگیری و مقابله با شیوع ویروس کرونا

به آگاهی تمامی میهمانان محترم می رسانیم در راستای پیشگیری و مقابله با شیوع بیماری کرونا و با توجه به اهمیت تندرستی شما گرامیان اقدامات زیر در هتل آپارتمان انجام شده است:

1- سالن پذیرایی مجموعه تا اطلاع بعدی امکان سرویس دهی ندارد.

2- صبحانه در هتل به شکل بوفه نخواهد بود و به درخواست میهمانان محترم به شکل آلاکارد با منوی محدود و در اتاق سرو می گردد.

3- تمامی اتاقها پس از خروج میهمانان و تمامی مکانهای عمومی هتل پیاپی ضد عفونی میشود .
4 - بررسی تندرستی تمامی کارکنان هتل هر روزه انجام می شود و چنانچه کوچکترین نشانه ای از بیماری در آنان مشاهده شود از حضور آنان در هتل جلوگیری خواهد شد.

5- تسهیلات لازم مطابق مقررات اعلام شده برای سهولت کنسلی رزروها بدون جریمه در صورت اعلام تا یک روز قبل از ورود برقرار شده است.

هتل آپارتمان سرای نور ضمن سپاس و قدردانی از جامعه ی پزشکی و درمانی و پرستاران زحمتکش امیدوار است با همدلی و همکاری تمام ایرانیان از بحران کنونی عبور کرده و به زودی دوباره شاهد تندرستی و شادابی هم وطنان عزیزمان باشیم.

آدرس : خراسان رضوی، مشهد، خیایان امام رضا(ع)، امام رضا 39، پلاک 85، هتل آپارتمان سرای نور. کد پستی : 9173758384 تلفن : 4-05138558761  دورنگار : 05138558760​

یکشنبه 9 اردیبهشت 1403