رئیس اداره رفاه دانشگاه پیام نور خبر داد:

هتل آپارتمان سرای نور وابسته به دانشگاه پیام نور ، اقامتگاهی شیک و خوش‌ساخت است که با امکانات مناسب، تجهیز شده است.

این هتل آپارتمان که از سال ١٣٩٣ آغاز به کار کرده، در ۵ طبقه ساخته شده و در 40  واحد، شامل اتاق های یک خواب، دو  خواب و کانکت از میهمانانش پذیرایی می‌کند​.

اقامتی خوش، برای شما میهمانان ارجمند درهتل آپارتمان سرای نور آرزومندیم.

لطفا با بیان نظرات ارزنده خود ما را در ارائه خدمات مطلوب تر یاری فرمایید.

سه شنبه 1399/4/17
رئیس اداره رفاه دانشگاه پیام نور خبر داد:
امکان جایگزینی هزینه رزرو نوروز برای همکاران فراهم می‌باشد.

محمود نوری رئیس اداره رفاه دانشگاه پیام نور گفت: همکارانی که در ایام نوروز مجموعه‌های رفاهی دانشگاه را از طریق سامانه ERP رزرو کرده‌اند و به خاطر شیوع کرونا ویروس سفرشان لغو شد، می‌توانند در تاریخی دیگر، هزینه واریزشده را برای هر مجموعه رفاهی (متعلق به اداره رفاه) در سطح کشور جایگزین نمایند.

وی در ادامه افزود: مجموعه‌های رفاهی دانشگاه برای سفرهای ضروری همکاران فعال می‌باشد و همکاران می‌توانند در سامانه ERP درخواست رزرو خود را ثبت نموده و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی از امکانات دانشگاه استفاده نمایند.

رئیس اداره رفاه دانشگاه پیام نور با تأکید بر اهمیت سلامتی همکاران محترم گفت: همکاران محترم تا حد امکان برای کمک به کنترل شیوع کرونا ویروس از سفرهای غیرضروری خودداری فرمایند و در صورت ضرورت سفر حتماً از ماسک و مواد ضدعفونی استفاده نمایند.

نوری در پایان افزود: همکاران می‌توانند در صورت بروز مشکل و هماهنگی‌های لازم با ستاد رفاهی دانشگاه به شماره تلفن 02123322818 تماس حاصل نمایند.​

آدرس : خراسان رضوی، مشهد، خیایان امام رضا(ع)، امام رضا 39، پلاک 85، هتل آپارتمان سرای نور. کد پستی : 9173758384 تلفن : 4-05138558761  دورنگار : 05138558760​

یکشنبه 9 اردیبهشت 1403