اخد مجوز استاندارد بین المللی ISO 9001

هتل آپارتمان سرای نور وابسته به دانشگاه پیام نور ، اقامتگاهی شیک و خوش‌ساخت است که با امکانات مناسب، تجهیز شده است.

این هتل آپارتمان که از سال ١٣٩٣ آغاز به کار کرده، در ۵ طبقه ساخته شده و در 40  واحد، شامل اتاق های یک خواب، دو  خواب و کانکت از میهمانانش پذیرایی می‌کند​.

اقامتی خوش، برای شما میهمانان ارجمند درهتل آپارتمان سرای نور آرزومندیم.

لطفا با بیان نظرات ارزنده خود ما را در ارائه خدمات مطلوب تر یاری فرمایید.

یکشنبه 1399/4/8
اخد مجوز استاندارد بین المللی ISO 9001
هتل آپارتمان سرای نورمجوز استاندارد بین المللی ISO 9001 (سیستم مدیریت کیفیت) از مرجع TQS انگلستان و مورد تایید اتحادیه اروپا IAFCB را کسب کرد.

احمدحشمت نژاد، مدیر هتل آپارتمان سرای نور دانشگاه پیام نور در مشهد درباره این هتل سرا اظهار داشت: این هتل آپارتمان که از سال ١٣٩٣ آغاز به کار کرده، در ۵ طبقه ساخته‌شده و در ۴۰ واحد، شامل اتاق‌های یک خواب، دو  خواب و کانکت از میهمانانش پذیرایی می‌کند.

وی همچنین افزود: پرسنل هتل آپارتمان سرای نور بسیار مهربان، مجرب و آموزش‌دیده و همواره پاسخگو می‌باشند. در این خصوص باید گفت که رونق گردشگری نیازمند هتل و اقامتگاه های درجه یک است تا در شرایط تحریم بتوان این صنعت را رونق داده و از وابستگی به نفت کاست.

این فعال حوزه گردشگری در خصوص اهمیت اخذ استاندارد بین‌المللی ISO 9001 گفت: به‌کارگیری سیستم مدیریت کیفیت برای سازمان یک تصمیم استراتژیک است که می‌تواند عملکرد کلی آن را بهبود ببخشد و مبنای مناسبی برای برنامه‌های توسعه پایدار پدید آورد.

وی با اشاره به مزایای بالقوه پیاده‌سازی یک سیستم مدیریت کیفیت بر مبنای استاندارد بین‌المللی افزود: سیستم مدیریت کیفیت به توانایی ارائه‌ی پیوسته محصولات و خدمات جهت جذب مشتری، افزایش مجال‌هایی برای ارتقای رضایت مشتری و اهداف سازمان و همچنین توانایی اظهار انطباق با الزامات خاص یک سازمان کمک بسزایی می کند.

حشمت نژاد گفت: این مجموعه در راستای پیاده سازی سیستم مدیریت کیفیت بعد از آموزش های لازم و اجرای استانداردهای مورد نظر موفق به اخذ استاندارد بین الملی ISO9001 از مرجع TQS انگلستان و با مشاوره ایزو کیا به مدیریت دکتر امیرهمایون کاشانی  شد.

وی در پایان به نزدیکی هتل آپارتمان سرای نور به بارگاه ملکوتی امام رضا (ع) و خارج از محدوده طرح ترافیک به ‌عنوان یک مزیت مهم و جذاب برای زائرین و میهمان اشاره کرد و گفت: این مجموعه واقع در خیابان امام رضا (ع) امام رضا ۳۹ پلاک ۸۵ و آرزوی اقامتی خوش برای میهمانان مجموعه نمود.​

آدرس : خراسان رضوی، مشهد، خیایان امام رضا(ع)، امام رضا 39، پلاک 85، هتل آپارتمان سرای نور. کد پستی : 9173758384 تلفن : 4-05138558761  دورنگار : 05138558760​

یکشنبه 9 اردیبهشت 1403