رئیس دانشگاه پیام نور شهادت سردار سلیمانی را تسلیت گفت

سه شنبه 1398/11/29
رئیس دانشگاه پیام نور شهادت سردار سلیمانی را تسلیت گفت
رئیس دانشگاه پیام نور هرمزگان با صدور پیامی شهادت سردار رشید اسلام حاج قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه را تسلیت گفت

ه گزارش روابط عمومی، محمد خیری رئیس دانشگاه پیام نور استان هرمزگان در پی شهادت سردار رشید اسلام حاج قاسم سلیمانی پیامی صادر کرد.

متن کامل این پیام به شرح زیر است:

انالله و انا الیه راجعون

من المومنین رجال صدقوا ماعاهدوالله علیه فمنهم من قضی نحبه ومنهم من ینتظر ومابدلوا تبدیلا.

شهادت این سردار سرافراز اسلام  که سالها در میدان‌های مبارزه با تروریست‌ها مجاهدتی مخلصانه و شجاعانه داشت، جبهه مقاومت را در منطقه و جهان مقاوم تر خواهد کرد تا این مسیر را هموارتر طی کند و به فرموده رهبر معظم انقلاب امام خامنه ای؛ انتقام سختی در انتظار جنایتکارانی است که دست پلید خود را به خون او و دیگر شهدای حادثه‌ دیشب آلودند.

شهادت مظلومانه سردار رشید اسلام حاج قاسم سلیمانی ضایعه ای دردناک برای جبهه بزرگ مقاومت اسلامی است.

اینجانب این شهادت بزرگ را به محضر حضرت ولی عصر (عج)، مقام معظم رهبری و به ملت ایران، خانواده این شهید والا مقام تسلیت عرض می‌کنم.

محمد خیری

رئیس دانشگاه​

آدرس: تهران، مینی سیتی، بلوار ارتش، اول شهرک نفت، خیابان نخل، سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور؛ صندوق پستی: 4697-19395
دوشنبه 26 شهریور 1403