حجت الاسلام دکتر احمد طیبی عضو محترم هیأت علمی دانشگاه پیام نور استان گیلان امام جمعه موقت رشت شد.

دوشنبه 1398/11/28

ه گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور، حجت الاسلام دکتر احمد طیبی عضو محترم هیأت علمی گروه الهیات و حقوق دانشگاه پیام نور استان گیلان به عنوان امام جمعه موقت رشت منصوب گردید. در همین راستا دکتر صادقی و مدیران ستادی دانشگاه پیام نور استان گیلان در دفتر محل کار ایشان برای تبریک این انتصاب شایسته حضوریافتند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور، حجت الاسلام دکتر احمد طیبی عضو محترم هیأت علمی گروه الهیات و حقوق دانشگاه پیام نور استان گیلان به عنوان امام جمعه موقت رشت منصوب گردید. در همین راستا دکتر صادقی و مدیران ستادی دانشگاه پیام نور استان گیلان در دفتر محل کار ایشان برای تبریک این انتصاب شایسته حضوریافتند ، دکتر صادقی در این نشست گفت : مطمئناً وجود علمی و معنوی حضرت حجت الاسلام دکتر طیبی که خود نیز از افتخارات دانشگاه پیام نور می باشد در مرکز استان سبب توسعه و تعالی هرچه بیشتر دانشگاه پیام نور خواهد بود و افتخار می کنیم که ایشان مدارج بالای علمی و معنوی را توأمان و در مسیر ارتقای دانشگاه دنبال نمودند. همچنین حجت الاسلام طیبی امام جمعه موقت شهر رشت نیز در این دیدار ضمن تقدیر و تشکر گفت: نشر علم و دانش در اقصی نقاط کشور از وظایف مهم دانشگاه ها می باشدو خوشبختانه دانشگاه پیام نور نسبت به گسترش مرزهای دانش سعی وافری دارد که جای بسی شکر و سپاس دارد.لازم به ذکر هست حجت الاسلام طیبی امام جمعه شهر مذهبی آستانه اشرفیه در استان گیلان نیز می باشند.

آدرس: تهران، مینی سیتی، بلوار ارتش، اول شهرک نفت، خیابان نخل، سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور؛ صندوق پستی: 4697-19395
دوشنبه 26 شهریور 1403