جزییات خبر

1398/04/01
دکتر آبرود در نشست روسای مراکز و واحدهای چهار محال و بختیاری:
تبیین سیاست های جدید درآمدزایی با توجه به حذف بودجه ستادهای استانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، در این جلسه که با  حضور رییس دانشگاه پیام نور استان چهارمحال و بختیاری، معاون آموزشی ، مدیران ستادی و رؤسای مراکز و واحدها برگزار شد، دکتر آبرود ضمن امیدواری از این که این نشست بتواند خروجی های مثبتی را برای مسائل مالی دانشگاه پیام نور استان به همراه داشته باشد، اظهار کرد: بودجه و بودجه بندی اولین و اساسی ترین بخشی از تدوین برنامه ی سالانه هر سازمانی است که باید با دقت صورت گیرد.

وی با اشاره به موضوع منابع مالی دانشگاه اظهار داشت: با توجه به حذف بودجه ستاد های استانی و کاهش قابل توجه آن نسبت به سال های گذشته و همچنین تعیین مبلغ قابل توجه از بودجه 98 از محل منابع درآمد های غیر شهریه ای ؛ باید دقت کنیم جهت تامین منابع مالی، به غیر از درآمدهای شهریه ای دانشگاه ، راه های درآمدزایی دیگری از جمله آموزش های آزاد،  توسعه فعالیت های پژوهشی، جذب خیرین  و... را انجام و تمهیدات لازم اندیشیده شود.

رییس دانشگاه پیام نور استان با اذعان بر وجود مشکلات مالی گفت: منابع مالی محدود است و رؤسای مراکز و واحدها ملزم هستند راهکارهای را در زمینه ترمیم بودجه اندیشیده  و آن را مدیریت کرده تا امور به نحو صحیح پیش رود.

وی با بیان اینکه رؤسای مراکز و واحد ها درآمد زایی را جدی بگیرند افزود : برای توسعه دانشگاه در آینده باید برنامه‌ریزی کنیم و تحقق برنامه‌‌ریزی تنها با بودجه ‌بندی واقعی و تخصصی امکان‌پذیر است، چرا که بودجه ابزار اساسی برای عملیاتی کردن عملیاتی برنامه‌هاست.

دکتر آبرودبا تأکید بر اینکه بودجه باید موجب رشد پایدار دانشگاه باشد، دستور داد توجه بیشتری به مسائل درآمد زایی در دانشگا ه صورت گیرد.
آدرس: تهران، مینی سیتی، بلوار ارتش، اول شهرک نفت، خیابان نخل، سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور؛ صندوق پستی: 4697-19395
یکشنبه 18 شهریور 1403