جزییات خبر

1398/04/01
رئیس دانشگاه پیام نور استان کهگیلویه و بویراحمد در نشست شورای نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت
نظارت بیشتر اعضای شورا در راستای افزایش میزان درآمدهای غیر شهریه ای دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، نشست شورای نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه پیام نور استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.
در این نشست رئیس دانشگاه پیام نور استان در سخنانی ضمن تشکر از اعضاء به خاطر پیگیری امورات دانشگاه، بر اجرای مصوبات جلسات تاکید کرد.
دکتر سجادی خواستارنظارت بیشتر اعضای شورا بر امورات مختلف دانشگاه شد. رئیس دانشگاه پیام نوراستان بر بحث درآمدزایی( درآمد غیر شهریه ای ) دانشگاه تاکید  کرد وخواستار افزایش میزان درآمدهای غیر شهریه ای مراکز و واحدها شد. سپس مدیر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه پیام نور استان به ارائه گزارشی از عملکرد این واحد پرداخت.
دکتر شاکری گفت با توجه به شروع امتحانات نیمسال دوم سال تحصیلی 98-97 از تعدادی از حوزه های امتحانی مراکز و واحدها بازدید به عمل آمد که عملکرد نسبتا خوبی داشتند.
سپس اعضای شورا درخصوص مسائل قابل طرح درشورا وهمچنین راههای افزایش درآمدهای غیر شهریه ای مراکز و واحدها بحث وتبادل نظر کردند.
آدرس: تهران، مینی سیتی، بلوار ارتش، اول شهرک نفت، خیابان نخل، سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور؛ صندوق پستی: 4697-19395
یکشنبه 18 شهریور 1403